Zoek eerst het Koninkrijk - Ilse Pardoen-Kwint

€23,00
  • Levertijd:3 a 4 werkdagen

Productomschrijving

  • Levertijd:3 a 4 werkdagen

We weten allemaal wel dat de bijbel diepere betekenissen heeft, die we op het eerste gezicht niet zien als we ons beperken tot het lezen van de letterlijke tekst. In de tekst van de bijbel, en door de hele bijbel heen, staan patronen die verwijzen naar een diepere, geestelijke boodschap.
Hoe ontdekken we deze patronen? En wat vertellen deze patronen ons over het Koninkrijk van God, waar Jesjoea altijd over sprak? In dit boek wordt uitgelegd welke belangrijke patronen in de bijbel zijn verborgen en hoe we deze kunnen leren zien. Dit boek wil geestelijke verdieping geven, die je hart en denken zal genezen en veranderen en je zal toerusten om te groeien naar, en één te worden met, het Éne hart van de Vader.

Reviews

Hans ter Beeke
Hans ter Beeke Geplaatst op October 10, 2018 10:33

Dit boek is echt een aanrader. De schrijfster is het gelukt om de boodschap helder weer te geven door middel van een goede onderbouwing met bijbelteksten en een toegankelijke manier van schrijven. De boodschap is echt levensveranderend doordat het steeds gericht is op je eigen denken en hartsgesteldheid.

Herry
Herry Geplaatst op October 10, 2018 09:19

Dit boek over het Koninkrijk van God is meer dan zomaar een boekje over de bijbel of zienswijze vanuit theologische gedachte.

Door dit boek te lezen, krijg je werkelijk veel meer inzicht en begrip van de diepte die in Gods woord liggen.

Het is een super aanvulling naast de bijbel om echt te gaan groeien van verstand naar wijsheid, het doet ogen en geestelijke harten open.

Ik ben erg blij met dit boek..

Sander Tenfelde
Sander Tenfelde Geplaatst op October 9, 2018 20:15

Dit boek is echt een aanrader als je verder wilt komen in je geloofs leven. levensconcepten die Yeshua heeft beoogt .

leer om “one mind” 1 (echad)met denken van de Vader te worden. Yeshua zei altijd ik doe wat de Vader mijn laat zien. Dit boek geeft een aanzet om alle parabelen van hem helemaal te doorgronden.

De Geheimen van de bijbel worden inzichtelijk. Het geeft daadwerkelijk een meetlat van Geestelijke groei en ontwikkeling. Het heeft mij veel inzicht gegeven. Geen geestelijk gezwam, maar gefundeerde patronen en typologie waardoor Geestelijk vaste definities onstaan die over de hele bijbel toepasbaar zijn . Echt fijn en concreet.

5 sterren op basis van 3 beoordelingen Je beoordeling toevoegen