Verdwaald - José Vriens

9789086602919
€18,95
  • Levertijd:3 a 4 werkdagen
'Verdwaald' is een vlot leesbare feelgoodroman voor een breed lezerspubliek. ...Meer informatie

Product omschrijving

  • Artikelnummer:9789086602919
  • Levertijd:3 a 4 werkdagen
Kunstenares Fleur Doornslag woont al heel wat jaren bij haar grootmoeder op de boerderij. Als er plannen zijn om naast hun boerderij een groot hotel te bouwen, protesteren zij heftig, helaas met weinig effect.
Dan duiken er maar liefst twee mannen op in het leven van Fleur. Galeriehouder Justin Mars wil dat Fleur bij hem exposeert, maar hij is tevens de eigenaar van een grote vastgoedfirma. Is zijn motief wel helemaal zuiver?
Robin Verdonk werkt in het gehate hotel. Hij blijkt echter bijzonder aardig te zijn.

Als oma onverwacht komt te overlijden ontdekt ze het ware karakter van de beide mannen.

José Vriens (1963) groeide op en woont in het Brabantse Roosendaal. In 2000 begon ze met het schrijven van kinderboeken. Daarnaast schreef ze talloze romantische korte verhalen (pseudoniem Josje Maas) en inmiddels ook verschillende romans. Na een zestal jaar uitgever te zijn geweest is ze nu fulltime schrijver en verschijnen er met grote regelmaat familie- en liefdesromans van haar hand. Haar romans worden bestempeld als vlot leesbare feelgoodromans. Verdwaald is een familieroman uit de serie Ellessy Relax, een reeks van ontspannende hedendaagse familie- en liefdesromans bestemd voor een breed lezerspubliek van alle leeftijden

ISBN 9789086602919
Nederlands
Softcover
Uitgever: Ellessy
uit de serie Ellessy Relax

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen