Van preventie naar interventie bij pesten - Jan Jacquemyn

€16,00
  • Levertijd:3 a 4 werkdagen
Jongeren en zeker zij die in een pestverhaal zijn verwikkeld, hebben nog niet de nodige sociale vaardigheden om met onderlinge conflicten om te gaan. We weten inmiddels dat de gepeste geïsoleerd geraakt met negatieve gedachten en daar soms zijn hele leven ...Meer informatie

Productomschrijving

  • Levertijd:3 a 4 werkdagen

Jongeren en zeker zij die in een pestverhaal zijn verwikkeld, hebben nog niet de nodige sociale vaardigheden om met onderlinge conflicten om te gaan. We weten inmiddels dat de gepeste geïsoleerd geraakt met negatieve gedachten en daar soms zijn hele leven mee worstelt. Bestaande methodes om pesten aan te pakken, zijn vooral gericht op preventie en minder op interventie.

Jan Jacquemyn heeft 30 jaar praktijkervaring op het gebied van pesten en ontwikkelde een nieuwe procedure welke gegarandeerd werkt bij pesten: de HOG-procedure (Het Ontschuldigend Gesprek tussen pester en gepeste). De procedure is volledig beschreven in het boek: Van preventie naar interventie bij pesten.

 

 

Reviews

van der Wel
van der Wel Geplaatst op March 18, 2018 17:50

Een goed leesbaar boek. Toegankelijk voor iedereen die met het welzijn van jongeren bezig is. Het omvat een uitgebreid voorbeeld en zet je aan om het te gaan gebruiken. Pesten kunnen we dus wel degelijk stoppen!

5 sterren op basis van 1 beoordelingen Je beoordeling toevoegen