Val dood - Jens Lapidus

9789400502949
€10,00
  • Levertijd:3 a 4 werkdagen
Een heel goed slot van een geweldige trilogie! ...Meer informatie

Product omschrijving

  • Artikelnummer:9789400502949
  • Levertijd:3 a 4 werkdagen
De erfenis wordt doorgegeven. Van vader op dochter. Van zus op broer.
De attitude, de eer, de macht. Bloedgeld, ongeacht waar het vandaan komt, wordt witgewassen mits de juiste persoon wordt gevonden.

JW heeft zijn tijd in de gevangenis goed besteed en zint op een grootse comeback.
Jorge is zijn nieuwe, saaie bestaan als verkoper van lattes en cappuccino's al spuugzat. Het luxeleventje lonkt als hij zijn laatste grote deal aan het plannen is. Dit keer gaat het om serious shit, schunnig veel geld. Maar een undercoveragent is diep doorgedrongen in de Stockholmse onderwereld en komt dichterbij. Dichter bij Jorge. Dichter bij JW.
Op hetzelfde moment blijkt dat iemand het op de Godfather zelf heeft gemunt, Radovan Kranjic. Want hoe zou het zijn als Radovan is uitgeschakeld? Wie wordt dan de nieuwe koning van Stockholm of koningin? De technieken variëren: bescherming, beroving, coke, pooieren.
Maar de jacht op geld gaat door en het verlangen naar macht en een zorgeloos leventje op een warme, zonnige plek wordt sterker. Het doel? Snel geld, life deluxe.

`Een heel goed slot van een geweldige trilogie. HET PAROOL

'Misdaadliteratuur van de bovenste plank.' AD

' **** Lapidus heeft nu een indrukwekkende trilogie op zijn naam staan. Hopelijk laat hij het hier niet bij.' VN Detective en Thrillergids 2013.

ISBN 9789400502949
432 pagina's
Nederlands
Softcover

Reviews

Johanne van Oosten
Johanne van Oosten Geplaatst op June 8, 2017 11:16

Heerlijke spannende thrillers van Jens Lapidus. Hou je van Stieg Larsson, Lars Kepler, Harlan Coben etc dan vind je Jens Lapidus ook goed.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen