Thrillers

Gerechtigheid - Mark van Dijk

€24,95

Daisy heeft het niet makkelijk in haar leven, op haar 26ste lijkt het geluk haar toe te lachen, dit is het begin van gerechtigheid...

Zucht - Rik Raven

€16,95

"Zucht. Een vloek, in de 17e eeuw uitgesproken, die zijn doel voorbij schoot." Een eeuwenoude vloek heeft zijn dochter in zijn greep. Het is aan Richard om het tij te keren.

Bron - Rik Raven

€16,95

Terwijl het leven van auteur Rolf om hem heen instort, bouwt hij samen met buurjongen Luuk aan een nieuw mystiek verhaal...

Recht - Rik Raven

€16,95

Het leven van Ilse Kastein en Lennard Henley werd al op jonge leeftijd door één en dezelfde persoon verwoest.
De verdrongen herinneringen bepalen nog steeds hun dagelijks leven.

Bloeddorst - Mark van Dijk

€16,95

Jim Nieuwpoort is hoofd van de tactische recherche en leidt het onderzoek naar een verdwenen jongetje. Het onderzoek maakt dat Jim keuzes moet maken, misschien wel de belangrijkste keuzes van zijn leven.

Den Haag - Martin Schouten

€17,50

LEVERING EIND NOVEMBER Max Drooglever, inspecteur bij de politie Haaglanden,is op zoek naar een moordenaar. De betere kringen en de slechtere, hij graaft zich er in, soms met levensgevaar.

Ongewild - Albert Peelen

€17,95

Als er vreemde gebeurtenissen plaatsvinden op de gemeentecamping te Lemmer, gaat hoofdinspecteur Klaasma uit Heerenveen op onderzoek uit. Niet alleen hoofdinspecteur Klaasma wil weten wat er aan de hand is. Twee jonge avonturiers gaan zelf op onderzo...

Kwade geest- Mark van Dijk

€18,95

'Kwade Geest' is een spannend verhaal over vriendschap, liefde en de dood. Na de dood van zijn beste vriend Jaap, raakt Pieter helemaal de weg kwijt en alles loopt helemaal uit de hand.

Lelievelds kramp - Job Creyghton

€15,00

Voor research moet Jacob Lelieveld naar Berlijn, waar hij meteen geconfronteerd wordt met rauw straatgeweld. Hij staat erbij, als aan de grond genageld. Met een schok beseft hij dat hij sowieso verlamd in het leven staat.

In tegenlicht - Job Creyghton

€15,00

Anna Landman, oorlogsfotograaf voor een Nederlandse krant, raakt in de roerige havenstad Charcuz in een penibele situatie. Voor haar ogen wordt een kleine, onschuldige jongen doodgeschoten. Wat anders kan ze doen dan er getuige van zijn, en er opname...

Witte duinen - Job Creyghton

€15,00

Na een bizarre achtervolging in een sneeuwstorm komt een toneelschrijver, oog in oog met zijn dochter, zichzelf tegen. Terwijl hij zich herinnert hoe hij dit kind in zijn eentje heeft opgevoed raakt hij in paniek.

Dubbel Spion - Peter van Wermeskerken

€9,95

Een vlot lezende spionage thriller van een AD-journalist die de Oost-Duitse geheime dienst te slim af was.

Ben je fan van spannende en meeslepende boeken en verhalen dan ben je bij Heel Nederland Leest aan het goede adres. Wij hebben een mooie collectie thrillers waar we zeer geregeld nieuwe boeken aan toe kunnen voegen. Wij hebben een collectie boeken die je niet overal kan vinden, wij werken samen met onafhankelijke schrijvers en kleine uitgevers dus zoek je een bijzonder boek dan zit je goed bij ons.