Teardrop - Lauren Kate

9789000329533
€7,50
  • Levertijd:3 a 4 werkdagen
Fan van de Fallen-serie en Het verraad van Natalie Hargrove ? Dan is Teardrop echt iets voor jou. ...Meer informatie

Product omschrijving

  • Artikelnummer:9789000329533
  • Levertijd:3 a 4 werkdagen

Tranentrekker

Nooit huilen… Dat heeft Eureka’s moeder haar op het hart gedrukt. Nu is Eureka’s moeder onder mysterieuze omstandigheden verdronken en Eureka wil eigenlijk ook dood. Ze geeft alleen nog om een bijzonder boek. Daarin staat het huiveringwekkende verhaal van een meisje dat een heel continent in zee huilde. Als een vreemde jongen Eureka vertelt dat ze in gevaar is, krijgt hij haar ook bijna in tranen. Tranen die een wereld kunnen wegspoelen.

Fan van de Fallen-serie en Het verraad van Natalie Hargrove ? Dan is Teardrop echt iets voor jou. Deze meeslepende, nieuwe serie van bestellerauteur Lauren Kate brengt een klassieke mythe tot leven.

Eureka dat haar leven in gevaar is, maar ze twijfelt of ze hem wel kan vertrouwen. Spannend en sfeervol boek, geschreven in de derde persoon. De twijfels en het verdriet van Eureka zijn mooi beschreven, waardoor zij zich ontwikkelt tot een round character. Het decor van Louisiana draagt bij aan de mysterieuze sfeer. Van de auteur van de serie 'Fallen'*. Deze roman met een vleugje romantiek en een zinderend slot met horror-elementen maakt nieuwsgierig naar het volgende deel. Vanaf ca. 15 jaar

ISBN 9789000329533
320 pagina's
Nederlands
Paperback

deel 1

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen