Stroomboog - Gerrit Hoogstraaten

9789078905882
€10,00
  • Levertijd:Op werkdagen voor 14 uur besteld, de volgende dag in huis
Alles loopt volgens plan, tot de hitte van de zon voor kortsluiting zorgt in een Amsterdamse woongroep. Ontroerend en huiveringwekkend.... ...Meer informatie

Productomschrijving

  • Artikelnummer:9789078905882
  • Levertijd:Op werkdagen voor 14 uur besteld, de volgende dag in huis

Drie kinderen groeien op als broers en zus in een Amsterdamse woongroep. Als ze eenmaal volwassen zijn, blijven hun levens diep met elkaar verbonden.

Eén van de ouders, de excentrieke kunstenares Julia, raakt geïnspireerd door de mythe van Isis en Osiris.
Zij gaat tot het uiterste om een succes te maken van haar expositie over deze Egyptische god en zijn zus, die tevens zijn geliefde is.

Alles loopt volgens plan, tot de hitte van de zon voor kortsluiting zorgt in het dorp van de draaiende daken, waar inspiratie tot obsessie leidt in een even ontroerende als huiveringwekkende ontknoping.

Over de auteur
Gerrit Hoogstraaten debuteerde als romanschrijver in 2014 met Wie vleugels heeft. Eerder verschenen twee verhalenbundels van zijn hand. In 2015 volgde de historische roman Wat kan ons gebeuren, over een Amsterdamse politieman in de tweede wereldoorlog, waarvoor hij lovende recensies ontving. In Stroomboog voert hij met veel gevoel voor de menselijke psyche een klassiek thema tot grote hoogte in een originele en spannende roman.

ISBN 9789078905882
312 pagina's
Nederlands
Softcover
Uitgeverij de Brouwerij - Brainbooks

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen