Religie

Woestijnvaders - Mattias Rouw

€24,95

In Woestijnvaders maak je kennis met een unieke selectie van inspirerende mannen en vrouwen uit het eerste millennium. Zij geven je inspiratie voor nu!

Wat is bidden eigenlijk? - Cees Vork

€13,50

Cees Vork vertelt wat bidden is en geeft je simpele opdrachten met als doel de rijkdom van het bidden te ontdekken.

Spreken in tongen - Wouter van Leeuwen

€13,50

Geestelijke communicatie tussen God en zijn kinderen.
Dit boek geeft veel antwoorden over spreken in tongen.

Verborgen bloesem - Jolanda de Faria

€15,50

Hannah wil een nieuwe start maken maar haar verleden staat haar in de weg en ze komt met zichzelf in conflict. Gaandeweg door de mensen die God op haar pad plaatst vindt ze haar weg weer terug.

Like me - Nicolas van Amerom

€14,95

Zorgen veel volgers voor meer geluk, rust en diepgaande relaties in je leven? Of raken we soms geïsoleerd van de 'echte wereld'? En hoe kunnen we Jezus volgen in een Selfie cultuur?

Het oerboek van de mens - Carel van Schaik en Kai Michel

€35,00

De evolutie en de bijbel.
Dit boek is een eigentijdse interpretatie van de bijbel.

Zoon. Magazine - 1

€5,00

Zoon Magazine. Voor de nieuwe generatie christenen.

Proclameren - Marit Goessens

€14,50

In 'Proclameren' wordt de lezer aangemoedigd om Bijbelteksten hardop uit te spreken. Er worden verhalen uit de Bijbel aangehaald die de kracht van proclamatie laten zien.

Jezus en zijn Vader - Trevor Galpin

€17,95

Jezus heeft nooit een boek geschreven, toch hebben zijn woorden impact gehad op de gehele wereld.

Het hart van een zoon - James Jordan

€17,95

Ontdek de liefde van de Vader voor jou zoals Jezus die ervaarde. Zie hoe je hart de centrale plaats inneemt in alle aspecten van je geestelijke wandel. Geschreven door James Jordan, ook bekend van 'Fatherheart ministries'.

Laat de vroege Christenen eens aan het Woord - David W. Berçot

€14,95

David Berçot neemt ons mee terug naar die tijd en laatvroegere Christenen zelf aan het woord. Hij laat ze vertellen over geloofsovertuigingen die zij, net als Christenen in onze westerse wereld, ook aanhangen. Alleen kan dit weleens verrassend zijn.

De orthodoxe weg - Metropoliet Kallistos van Diokleia

€18,40

De Orthodoxe Weg biedt een helder geschreven toegang tot de wereld van het oosters Orthodoxe Christendom. Het betreft een frisse benadering dat een nieuw venster verschaft op aloude vraagstukken.

Alles over hoop - Anne Alles

€14,95

‘Alles Over Hoop’ is het indrukwekkende autobiografische debuut van de 18-jarige Anne Alles die op jonge leeftijd moeder werd.

Westers sjamanisme - Rob Top

€20,50

Natuurwetenschapper Rob Top maakte kennis met de wijsheid van traditionele volkeren en raakte onder de indruk van hun respect voor de aarde en alles wat leeft.
Uitgever: http://www.rozhanitsa.nl/

Een spijker aan de brug - Kees Sybrandi

€12,95

'Een spijker aan de brug'. Tussen Jodendom en christendom gaapt een brede en diepe kloof. Zal deze kloof ooit worden overbrugd? Auteur Kees Sybrandi staat stil bij de motivatie voor het herstelwerk aan Joodse begraafplaatsen.