Religie

Wat is bidden eigenlijk? - Cees Vork

€13,50

Cees Vork vertelt wat bidden is en geeft je simpele opdrachten met als doel de rijkdom van het bidden te ontdekken.

Spreken in tongen - Wouter van Leeuwen

€13,50

Geestelijke communicatie tussen God en zijn kinderen.
Dit boek geeft veel antwoorden over spreken in tongen.

Verborgen bloesem - Jolanda de Faria

€15,50

Hannah wil een nieuwe start maken maar haar verleden staat haar in de weg en ze komt met zichzelf in conflict. Gaandeweg door de mensen die God op haar pad plaatst vindt ze haar weg weer terug.

Like me - Nicolas van Amerom

€14,95

Zorgen veel volgers voor meer geluk, rust en diepgaande relaties in je leven? Of raken we soms geïsoleerd van de 'echte wereld'? En hoe kunnen we Jezus volgen in een Selfie cultuur?

Zoon. Magazine - 1

€5,00

Zoon Magazine. Voor de nieuwe generatie christenen.

Proclameren - Marit Goessens

€14,50

In 'Proclameren' wordt de lezer aangemoedigd om Bijbelteksten hardop uit te spreken. Er worden verhalen uit de Bijbel aangehaald die de kracht van proclamatie laten zien.

Jezus en zijn Vader - Trevor Galpin

€17,95

Jezus heeft nooit een boek geschreven, toch hebben zijn woorden impact gehad op de gehele wereld.

Het hart van een zoon - James Jordan

€17,95

Ontdek de liefde van de Vader voor jou zoals Jezus die ervaarde. Zie hoe je hart de centrale plaats inneemt in alle aspecten van je geestelijke wandel. Geschreven door James Jordan, ook bekend van 'Fatherheart ministries'.

Laat de vroege Christenen eens aan het Woord - David W. Berçot

€14,95

David Berçot neemt ons mee terug naar die tijd en laatvroegere Christenen zelf aan het woord. Hij laat ze vertellen over geloofsovertuigingen die zij, net als Christenen in onze westerse wereld, ook aanhangen. Alleen kan dit weleens verrassend zijn.

De orthodoxe weg - Metropoliet Kallistos van Diokleia

€18,40

De Orthodoxe Weg biedt een helder geschreven toegang tot de wereld van het oosters Orthodoxe Christendom. Het betreft een frisse benadering dat een nieuw venster verschaft op aloude vraagstukken.

Alles over hoop - Anne Alles

€14,95

‘Alles Over Hoop’ is het indrukwekkende autobiografische debuut van de 18-jarige Anne Alles die op jonge leeftijd moeder werd.

Westers sjamanisme - Rob Top

€20,50

Natuurwetenschapper Rob Top maakte kennis met de wijsheid van traditionele volkeren en raakte onder de indruk van hun respect voor de aarde en alles wat leeft.
Uitgever: http://www.rozhanitsa.nl/

Een spijker aan de brug - Kees Sybrandi

€12,95

'Een spijker aan de brug'. Tussen Jodendom en christendom gaapt een brede en diepe kloof. Zal deze kloof ooit worden overbrugd? Auteur Kees Sybrandi staat stil bij de motivatie voor het herstelwerk aan Joodse begraafplaatsen.

Biddend in de aanval - Cees Vork

€14,50

Biddend in de aanval is het levensverhaal van Cees Vork, opgetekend door Joke Tan. Hoe Cees zijn veelbelovende carrière als profvoetballer op gaf om in een 'ander' team te gaan spelen.

Littekens in de Eeuwigheid - Teun Vetter

€16,50

In deze (deels waargebeurde) ontroerende roman ontmoet de wereld van engelen die van de doodzieke Martin. Zijn leven blijkt onlosmakelijk verbonden met dat van hen.

De kracht van de naam - Metropoliet Kallistos van Diokleia

€9,71

In deze klassiek te noemen uiteenzetting van het Jezusgebed heeft Metropoliet Kallistos de levende Orthodoxe traditie en theologie tot uitdrukking gebracht. Van blijvende waarde voor velen.

Een zot voor God - Denise Oortwijn

€12,50

Gedreven door haar verlangen mensen terug te brengen bij het hart van de Vader gaat ze op weg. Denise beleeft bijzondere avonturen met God, dit alles is gebundeld tot het boek 'Een zot voor God'.

David, een man naar Gods hart - Henk Stoorvogel

€8,00

Vind je het lastig om je persoonlijke tijd met God vorm te geven? In David, een man naar Gods hart maak je in twintig korte Bijbelstudies kennis met één van de markante mannen van God, zoals die beschreven worden in de Bijbel.

Mama zei dat ik zou sterven - Natasja Schreuder

€16,50

Natasja schrijft over het verdriet van een kind, de wanhoop van een tiener, de machteloosheid van goedwillende hulpverleners en haar zoektocht naar Liefde. Zij doet dat met rake, scherpe bewoordingen in een verrassende, unieke stijl.

G-kracht - Henk Stoorvogel en Theo van den Heuvel

€16,50

Ontdek het geheim en dompel je onder in de heerlijkheid en dynamiek van een goede en oprechte relatie met God, Gezin, Gemeente en Gerechtigheid. Kortweg: G-Kracht!

Opwekking op de Veluwe - Jan S. Kramer

€12,50

Opwekking op de Veluwe wekt hoop, want wat God deed en doet in Oldebroek en omstreken wil Hij elders ongetwijfeld opnieuw doen. Het boek staat vol herinneringen aan het ontstaan van christelijke jongerenbeweging Ad Fontes.

Rivier in je hart - Ingrid Wilts

€14,50

Laat dit boek je helpen die rivier ook in jouw hart te laten ontspringen. ‘We kunnen God niet altijd begrijpen, maar wel altijd vertrouwen.