Roken Besproken - Sylvia Heddema

Roken Besproken - Sylvia Heddema

nvt
€19,50
  • Levertijd:Op werkdagen voor 14 uur besteld, de volgende dag in huis
Hoe komt het dat de één redelijk makkelijk lijkt te stoppen met roken en gestopt blijft en valt de ander terug in rookgedrag? En hoe kan jij als zorgverlener een positieve bijdrage leveren? Door het rookgedrag veelvuldig te bespreken en het stopadvies te ...Meer informatie

Productomschrijving

  • Artikelnummer:nvt
  • Levertijd:Op werkdagen voor 14 uur besteld, de volgende dag in huis

Hoe komt het dat de één redelijk makkelijk lijkt te stoppen met roken en gestopt blijft en valt de ander terug in rookgedrag? En hoe kan jij als zorgverlener aan dit proces een positieve bijdrage leveren? In ieder geval door het rookgedrag veelvuldig te bespreken en het stopadvies te herhalen. Dat blijkt in de praktijk nogal een uitdaging. Veel zorgverleners voelen zich handelingsverlegen of zelfs onvoldoende bekwaam om dit te doen.

Sylvia Heddema heeft haar 35 jaar zorgervaring, waarvan bijna de helft in de stoppen-met-roken-zorg, gebundeld in 48 kaarten die verrassende mogelijkheden opleveren om steeds opnieuw het gesprek en de verbinding met de roker aan te gaan. Er zijn kaarten die je dagelijks kunt gebruiken (zoals open vragen, gesloten vragen, nieuwsgierigheid) en kaarten die je af en toe inzet om iemand te verrassen (zoals de toverpil en de nachtmerrievraag). Met als doel om steeds opnieuw samen op weg te zijn en te blijven richting een rookvrij leven voor iedereen.

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen