Restafval - Katrien van Effelterre

9789491897863
€20,00
  • Levertijd:3 a 4 werkdagen
Een moeder die door het kinderdagverblijf wordt opgebeld omdat haar dochtertje ziek is geworden, wordt op het parkeerterrein neergeschoten. ...Meer informatie

Product omschrijving

  • Artikelnummer:9789491897863
  • Levertijd:3 a 4 werkdagen
Voor je kind doe je alles. Want als je kind gelukkig is, ben jij dat ook. We maken kinderen om zelf gelukkig te zijn. Hoe onzelfzuchtig zijn we dan?
Een moeder die door het kinderdagverblijf wordt opgebeld omdat haar dochtertje ziek is geworden, wordt op het parkeerterrein neergeschoten.
Het tragische incident wordt gevolgd door een reeks van misdaden die op een uiterst bizarre wijze met elkaar verbonden zijn.
De maakbaarheid van geluk heeft een hoge prijs. Patricia Rodiers en haar team staan voor een raadsel. Met de hulp van Marnix Veldkamp probeert ze de zaak te ontrafelen. De ontbrekende sleutel saboteert niet alleen de zoektocht naar de dader, maar ook het liefdesgeluk in haar prille relatie.

Restafval is na LEVEND AAS het afzonderlijk te lezen tweede deel in de thrillerreeks met rechercheur Patricia Rodiers in de hoofdrol.

Over de auteur
Katrien Van Effelterre (1979) promoveerde na haar studie Germaanse taal- en letterkunde met een doctoraatsonderzoek naar terugkerende doden in de volkse vertelcultuur. Door haar creativiteit, rijke fantasie en passie voor schrijven, verruilde ze later academische publicaties voor fictie. www.katrienvaneffelterre.com

ISBN 9789491897863
352 pagina's
Nederlands
Softcover
Uitgeverij AquaZZ

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen