Plan it dagplanner 2017

€49,95
  • Levertijd:5 a 6 werkdagen
Plan it is een uitgebreide dagplanner en werkt als agenda, planner en dagboek in één. Je hebt de keuze uit 4 soorten omslagen. ...Meer informatie

Product omschrijving

  • Levertijd:5 a 6 werkdagen

Plan it is een dagplanner. Dat houdt in dat iedere dag een nieuwe pagina heeft om in te vullen, bij te houden, te structureren en organiseren. Naast het bijhouden van je afspraken kun je bijhouden hoeveel water je hebt gedronken, is er een to-do lijst, een afsprakenlijst, belangrijke notitites en wat je stemming was die dag. Zo kun je later terugkijken welke invloed gebeurtenissen op je stemming hebben gehad.

Iedere maand begint met een mooi tabblad en een maandoverzicht. Dat is handig, omdat je dan in één oogopslag kunt zien welke dagen je druk bent of juist tijd hebt. Verder vind je verschillende lijstjes in Plan it. Bijvoorbeeld om bij te houden van wie je wat hebt geleend/ aan wie je wat hebt uitgeleend, welke muziek je de moeite waard vind, boeken en films. Ook zijn er lijstjes die je zelf kunt bedenken en invullen.

Plan it is voor iedereen die het fijn vindt structuur aan te brengen in de dagelijkse routine. Agenda, planner en dagboek, alles op een plek, dat maakt Plan it uniek!

Deze agenda is voor het jaar 2017

Je hebt de keuze uit 4 soorten omslagen:
-hout
-retro
-krijtbord
-flower

De planner is voorzien van een hard omslag en een ringband.
Iedere maand heeft een handig en kleurrijk tabblad
Begin elke maand met een maandoverzicht
Iedere dag heeft een eigen pagina met ruimte voor afspraken, dingen die je moet doen, notitities en meer.

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen