Pindakaas en Sushi 2 - Roderick Leeuwenhart

9789082220513
€14,95
  • Levertijd:Op werkdagen voor 14 uur besteld, de volgende dag in huis
Pindakaas en Sushi 2 is een intense, duistere young adult-roman vol meeslepende dilemma’s over liefde, leven en keuzes maken. ...Meer informatie

Product omschrijving

  • Artikelnummer:9789082220513
  • Levertijd:Op werkdagen voor 14 uur besteld, de volgende dag in huis

Fuji, zomerfestivals, Comiket en kattencafé’s! Marle denkt het allemaal voor elkaar te hebben: een hechte band met Joyce en Esther, haar gevoelige vriendje Flo, en nu die gedroomde reis. Het leven van een geek wordt niet veel beter, toch?

Eén voor één glijden haar zekerheden de afgrond in. De trip wordt een nachtmerrie van onmogelijke keuzes, jaloezie en de maskers die je draagt in het leven. Wat als je zelf de schurk van het verhaal blijkt te zijn?

Pindakaas en Sushi 2 is een intense, duistere young adult-roman vol meeslepende dilemma’s over liefde, leven en keuzes maken. Onmisbaar voor fans van het eerste boek en iedereen die ooit nog van plan was om naar Japan te gaan.

over de auteur
Roderick Leeuwenhart schrijft al sinds 2001 voor AniWay, het grootste Nederlandstalige tijdschrift over Japanse popcultuur, en is daarnaast actief als game- en filmjournalist. Hij deed een studie Animatie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en heeft ook een tijdje in Hollywood gewoond en gewerkt. Een geek in hart en nieren.


Reacies
‘Ontroerend mooi’ – Joost van Dongen
‘Marle en haar vrienden hebben een plekje in mijn hart veroverd.’ – The Book Girl
‘Boordevol spanning.’ – Young Adult Books

ISBN 9789082220513
Nederlands
met illustraties
280 pagina's
Hardcover
Uitgeverij Leeuwenhart

Specificaties

  • Uitgever:onafhankelijke auteur

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen