Overtuigen met storytelling - Martin Sykes

9789043028462
€41,95
  • Levertijd:3 a 4 werkdagen
In Overtuigen met storytelling lees je hoe je je boodschap laat aanslaan en verbluffende resultaten behaalt. ...Meer informatie

Product omschrijving

  • Artikelnummer:9789043028462
  • Levertijd:3 a 4 werkdagen
Moet jij een product verkopen, een concept pitchen of mensen meekrijgen in verandering? Dan weet je als geen ander hoe lastig dat is.
Met gortdroge feiten red je het niet. In Overtuigen met storytelling lees je hoe je je boodschap laat aanslaan en verbluffende resultaten behaalt.

Dit boek presenteert de unieke methode CAST: Content, Audience, Story en Tell. Het combineert storytelling met visualisatietechnieken. Stap voor stap word je begeleid bij het creëren van aansprekende verhalen in een aantrekkelijk visueel format. In dit boek: Een praktische introductie tot de concepten, tools en technieken van CAST Gedetailleerde voorbeelden die illustreren hoe je CAST in de praktijk toepast Waardevol advies over overtuigen met impact Handige checklists en inspirerende succesverhalen Tips voor het aanpassen van je verhaal voor verschillende doelgroepen Op www.overtuigenmetstorytelling.nl vind je aanvullende informatie bij dit boek, zoals downloads, videos en templates.

ISBN 9789043028462
Nederlands
Softcover
Uitgeverij Pearson Benelux BV

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen