Onbereikbare Liefdes - Johan Maas

Onbereikbare Liefdes - Johan Maas

€18,00
  • Levertijd:Op werkdagen voor 14 uur besteld, de volgende dag in huis
In 'Onbereikbare Liefdes' volgen we hoofdpersoon Paul die op zoek is naar warmte en liefde. Deze verrassende debuutroman is geschreven door Johan Maas.
Paul wordt onverwacht geconfronteerd met verdriet, angst, vernederingen en machteloosheid. ...Meer informatie

Productomschrijving

  • Levertijd:Op werkdagen voor 14 uur besteld, de volgende dag in huis

Onbereikbare Liefdes

De hoofdpersoon Paul geboren in een klein Brabants dorpje is op zoek naar warmte en liefde waar hij zo naar hunkert. Hij hoopt hiermee een stukje eigenwaarde te vinden dat hij in zijn jeugd heeft moeten ontberen. Maar als die liefde op zijn pad komt zijn er steeds obstakels…

Paul wordt onverwacht geconfronteerd met verdriet, angst, vernederingen en machteloosheid. Angsten en obsessies gaan zijn leven beheersen waardoor hij nog meer wordt afgewezen en teleurgesteld.

“Onbereikbare Liefdes” is een verrassend debuut over een indringende zoektocht naar liefde die geen lezer onberoerd laat. Op 57 jarige leeftijd beseft Paul dat de brug tot die warmte en liefde in hemzelf moet zitten. Hoe kan hij leren dit te omarmen

Bindwijze: paperback
Kleur: zwart wit
Formaat: 210x148
Pagina's: 226

Specificaties

  • Uitgever:onafhankelijke auteur

Reviews

Marianne
Marianne Geplaatst op January 12, 2016 13:39

bijzonder liefdesverhaal/zoektocht naar liefde waarvan ik mij heb afgevaagd in hoeverre het toch stiekem autobiografisch was door de manier van omschrijven.

4 sterren op basis van 1 beoordelingen Je beoordeling toevoegen