Niet perfect toch content - Meredith Vanhoutte

9789492011152
€24,95
  • Levertijd:3 a 4 werkdagen
'Niet perfect toch content' is een boek dat je niet moet lezen. Want je moét al zoveel. ...Meer informatie

Product omschrijving

  • Artikelnummer:9789492011152
  • Levertijd:3 a 4 werkdagen
Wat mensen kunnen leren van andere dieren.

'Niet perfect toch content' is een boek dat je niet moet lezen. Want je moét al zoveel. Heb je ook het gevoel dat je zoveel ballen in de lucht houdt? Wil je graag dat àlles perfect is? En word je daar soms niet heel erg moe van? Meredith en haar 23 dieren nodigen je uit om opnieuw te leven volgens onze instincten, op het ritme van de seizoenen, puur, en met een mildere, meer aanvaardende blik.
Met een knipoog laat Meredith je anders kijken naar onze dagelijkse problemen en levensvragen. De natuur en de dieren tonen ons dat het leven bestaat uit afwisselende periodes: van versnellen en vertragen, van opbouwen en tot rust komen, van loslaten en opnieuw beginnen.

Over de auteur
Na een carrière van twintig jaar in de human resources business richtte Meredith Van Overloop (voormalige zangeres van Pop In Wonderland) in 2009 het bedrijf Triangis op. Zij en haar collega's coachen mensen op het vlak van welzijn op het werk, communicatie, leiderschap & teamdynamiek. Naast de klassieke coachingmethodieken zet Triangis paarden in als onderdeel van ontwikkelingstrajecten, omdat dieren ons een prima spiegel voorhouden.

'In onze eindeloze zoektocht naar geluk, vind ik het interessant om te denken dat ons bewustzijn en de mogelijkheid om dagelijks tientallen keuzes te maken, ons soms eerder in de weg staan dan dat ze ons werkelijk verder helpen. Ik kijk soms naar mijn hond en wou dat ik - al was het maar voor een minuutje - op die manier in het moment kon leven en tevreden kon zijn met wat er op dat moment rond mij "is".
Leuk dat Meredith dit voor mij wil uitvissen.' - Sarah Bettens,  K's Choice

'Erg verfrissend en out of the box. Dit boek zal veel mensen aanspreken.' - Wouter Torfs, CEO Schoenen Torfs

ISBN 9789492011152
240 pagina's
Nederlands
Witsand Uitgevers
SoftcoverReviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen