Religie

Een spijker aan de brug - Kees Sybrandi

€12,95

'Een spijker aan de brug'. Tussen Jodendom en christendom gaapt een brede en diepe kloof. Zal deze kloof ooit worden overbrugd? Auteur Kees Sybrandi staat stil bij de motivatie voor het herstelwerk aan Joodse begraafplaatsen.

Biddend in de aanval - Cees Vork

€14,50

Biddend in de aanval is het levensverhaal van Cees Vork, opgetekend door Joke Tan. Hoe Cees zijn veelbelovende carrière als profvoetballer op gaf om in een 'ander' team te gaan spelen.

Een zot voor God - Denise Oortwijn

€12,50

Gedreven door haar verlangen mensen terug te brengen bij het hart van de Vader gaat ze op weg. Denise beleeft bijzondere avonturen met God, dit alles is gebundeld tot het boek 'Een zot voor God'.

David, een man naar Gods hart - Henk Stoorvogel

€8,00

Vind je het lastig om je persoonlijke tijd met God vorm te geven? In David, een man naar Gods hart maak je in twintig korte Bijbelstudies kennis met één van de markante mannen van God, zoals die beschreven worden in de Bijbel.

Mama zei dat ik zou sterven - Natasja Schreuder

€16,50

Natasja schrijft over het verdriet van een kind, de wanhoop van een tiener, de machteloosheid van goedwillende hulpverleners en haar zoektocht naar Liefde. Zij doet dat met rake, scherpe bewoordingen in een verrassende, unieke stijl.

Opwekking op de Veluwe - Jan S. Kramer

€12,50

Opwekking op de Veluwe wekt hoop, want wat God deed en doet in Oldebroek en omstreken wil Hij elders ongetwijfeld opnieuw doen. Het boek staat vol herinneringen aan het ontstaan van christelijke jongerenbeweging Ad Fontes.

Rivier in je hart - Ingrid Wilts

€14,50

Laat dit boek je helpen die rivier ook in jouw hart te laten ontspringen. ‘We kunnen God niet altijd begrijpen, maar wel altijd vertrouwen.

Hartlopen - Anne-Minke Hakvoort

€12,95

Na een indrukwekkende reis naar Rwanda ontstaat bij Anne-Minke Hakvoort het verlangen om op te komen voor mensen die lijden onder onrecht en armoede. Als alleenstaande moeder van zes opgroeiende kinderen is dat een uitdaging.

G-kracht - Henk Stoorvogel en Theo van den Heuvel

€16,50

Ontdek het geheim en dompel je onder in de heerlijkheid en dynamiek van een goede en oprechte relatie met God, Gezin, Gemeente en Gerechtigheid. Kortweg: G-Kracht!

Bijzondere boeken over geloof, hoop en liefde. Deze boeken zijn gericht op op levensvisie, godsdienst en kerk, spiritualiteit, zingeving en persoonlijke verhalen.