Konden er maar nieuwe batterijtjes in... - Karolien Mennes

9789490485016
€15,95
  • Levertijd:Op werkdagen voor 14 uur besteld, de volgende dag in huis
Ontroerend en waargebeurd verhaal over de verbondenheid en liefde die tussen mens en dier kan ontstaan. ...Meer informatie

Product omschrijving

  • Artikelnummer:9789490485016
  • Levertijd:Op werkdagen voor 14 uur besteld, de volgende dag in huis
Hoe drie pasgeboren katjes op Ibiza het leven van een mens kunnen veranderen.

Karolien Mennes maakte een aantal jaar geleden iets bijzonders mee, waarover ze nu een ontroerend en vertederend boek heeft geschreven.

Over een intense verbondenheid en onvoorwaardelijke liefde tussen mens en dier.
Een boek met spannende, grappige, ontroerende en vertederende gebeurtenissen.

Fragment

Aangekomen op het vliegveld maakt mijn hart overuren. Hoe krijgen we de katjes langs de douane en ongezien door de x-ray?! Zou ons plan lukken?

Wij meiden sloegen helemaal op tilt... Het was dan ook behoorlijk schrikken dat ik werd teruggeroepen. Met de zenuwen gierend door mijn lijf en akelige slappe knieën ging ik terug. Nu gaat het gebeuren, dacht ik, ze hebben iets in de gaten. Hoe stom kon ik zijn....

ISBN 9789490485016
Hardcover
120 pagina's
Nederlands
met afbeeldingen in kleur

Reviews

Joke Verhoeven
Joke Verhoeven Geplaatst op December 4, 2016 18:00

Samen met mijn partner negen katten 10 katten opgevoed, verzorgd en groot gebracht.....Zo heeft iedere kat/poes zijn eigen karakter, en dat is zo herkenbaar in dit mooie , geïllustreerde boek van Karolien Mennes en de foto's van Menno Mennes. Zeer geëmotioneerd was ik dan ook , na het lezen van de laatste twee bladzijden, sloot mijn ogen en dacht ook weer eventjes terug aan onze eigen poezen beesten die aan de andere kant van de regenboogbrug samen met Peper , loco, Bimbo en Bombo aan het ravotten zijn....Hou de tissue 's maar bij de hand. ....

Judith
Judith Geplaatst op November 24, 2016 09:27

Dankzij dit boek heb ik veel kunnen leren en verwerken . Heb een hele tijd jonge kittens opgevangen en ja helaas ze redden het niet altijd en ja konden er dan maar nieuw batterijtjes in pffff.

Door het flessen van een kitten krijg je al meteen een sterke band en als het dan niet lukt voel je die machteloosheid terwijl je zo je best hebt gedaan .

Ook heb ik uit het boekje geleerd dat je voor afscheid nemen echt de tijd moet nemen . voor mij is dat heel belangrijk want me dieren zijn me echt heel dierbaar .

Ik had toen van een buurvrouw wat leesvoer gekregen en ja in 1 van de blaadjes stond dit boekje en meteen wou ik het hebben .Het liet me niet los ik moest het boekje vinden en na wat speurwerk ben ik met de schrijfster in contact gekomen die met liefde dit boekje heeft opgestuurd . Ik open het boekje en krijg meteen al kriebels en lees verder pff ja wat is dit herkenbaar en weer rolt er een traan over me wang . Uiteraard word het verhaal ook weer vrolijk en heel spannend (hoe en wat vertel ik niet dat moet u zelf maar lezen). Een maand later dat ik het boekje heb gelezen word Boef mijn kat heel ziek amper 2 jaar en met de fles groot gebracht . Dierenarts gebeld en smorgens direct er langs , allemaal testen en het zag er heel slecht uit . De bloedwaarde waren zeer slecht maar ze zouden er alles aan doen. S middag nog ziekenbezoek bij Boef geweest en het zag er aardig uit .

Helaas moesten we hem bij de arts achter laten . En dan smorgen krijg je dat telefoontje waarover je al een nachtmerrie had. Met de assistente het spijt me zeer maar Boef heeft de nacht niet gehaald . Ik voelde de aarde onder mijn voeten verdwijnen . Nee niet Boef . We hebben boef opgehaald en thuis opgebaard . Zowel wij als alle andere katten hebben afscheid van hem genomen en ja we hebben er alle tijd voor genomen . Doordat het boekje op mijn pad was gekomen nam ik nu echt de tijd en ja dat heeft me zeer geholpen . Tuurlijk gaan nu ook weer de tranen van het gemis maar ook veel dankbaarheid dat Boef en het boekje in mijn leven is gekomen .

Nettie
Nettie Geplaatst op November 23, 2016 13:52

Een heerlijk boek voor alle kattenliefhebbers. Een mooi en liefdevol geschreven verhaal. Een ideaal sint/kerst/verjaardagscadeau!

5 sterren gebaseerd op 3 beoordelingen Uw review toevoegen