12+

Hotel Silvermaen - Marieke Frankema

€19,95

Een magisch muzikaal verhaal voor kinderen vanaf 10 jaar, inclusief CD. Een exclusieve uitgave met glow-in-the-dark omslag.

Het mysterie van de poldergruwel - Mark van Dijk

€14,95

Een fantastisch avonturenverhaal voor kinderen vanaf 10 jaar. Vol actie, spanning maar ook humor.

Het geheim van de zoete sommelbes - Marianne Witte en Annette van Ruitenburg

€14,95

Een Texels leesboek maar ook een kookboek voor kinderen vanaf 10 jaar! Een groep kinderen op werkweek op het eiland Texel lust zomaar plotseling alles! Hoe kan dat?

Achter de geraniums - Anne West

€17,95

Auteur Anne West heeft zelf reuma en zij verwerkt in dit boek op vaak humoristische wijze haar ervaringen en gedachtes over leven met een chronische ziekte.

Terug naar waar ik geboren ben - Yanina Verplanke

€7,50

"Happy life is starting from this moment!" Deze leus staat op de muur van het Chinese adoptiekantoor in Chongqing en is zeker van toepassing op de zeventien maanden oude peuter, De Xing Fu.

Lege Schoenen. Bot - Nicki Deridder

€18,50

Joris, Stijn en Fien worden de morgen van zes december wakker en vinden hun schoenen leeg terug met alleen een briefje van de ontvoerders van hun ouders met daarin uitleg hoe ze hun ouders kunnen redden.

't Is een jongen! - Geert Vanspauwen

€16,50

In de nabije toekomst bedreigt het gruis van een passerend sterrenstelsel het voortbestaan van het leven op aarde. Ineens worden er immers geen jongetjes meer geboren.

Meisje niet jongen - Geert Vanspauwen

€14,50

Op haar vijftiende verjaardag bezoekt Kim een rommelmarkt. Ze raakt in de ban van het mysterieuze verhaal over een antieke spiegel. Haar leven zal van dan af niet meer hetzelfde zijn.