Je huis verkoop je zo - Mark Teeuwissen

9789491757372
€22,50
  • Levertijd:3 a 4 werkdagen
Zelf je huis verkopen met de strategie van verkoopexpert en makelaar Mark Teeuwissen. ...Meer informatie

Product omschrijving

  • Artikelnummer:9789491757372
  • Levertijd:3 a 4 werkdagen
Zelf je huis verkopen is makkelijker dan je denkt. Niet voor niets besluiten steeds meer woningeigenaren om de verkoop in eigen hand te houden.
Je bespaart op de kosten van een makelaar en het is leuk om te doen. Bovendien weet niemand zoveel over zijn huis en de buurt te vertellen als de verkoper zelf.

In dit praktische boek vertelt makelaar en verkoopexpert Mark Teeuwissen hoe je de verkoop van je huis slim aanpakt.
Hij neemt je aan de hand langs de zes sleutelfactoren voor een succesvolle verkoop: conditie, locatie, vraagprijs, marketing en promotie, je verkoopvaardigheden en je financiële mogelijkheden. Hoe bepaal je een goede vraagprijs? Hoe zorg je voor een 'klik' met je huis en voor prettige onderhandelingen? Wat is de beste verkoopstrategie? Hoe grijp je in als de belangstelling afneemt?
Teeuwissen geeft een helder antwoord en helpt je om snel lessen te trekken uit de eerste contacten met belangstellenden. Uiteraard besteedt hij ruim aandacht aan de verschillende platforms als Funda en hoe je daar slim gebruik van maakt.

Over de auteur
Voormalig NVM-makelaar Mark Teeuwissen is docent makelaardij, verkooptrainer en oprichter van Huisunie.nl. Hij coacht verkopers bij de verkoop van hun woning en geeft lezingen en presentaties over hoe je zelf je huis verkoopt.


ISBN 9789491757372
Nederlands
Softcover
Uitgever: BigBusinessPublishers

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen