In de waitman - Roelof Broekman

9789078905714
€10,00
  • Levertijd:Op werkdagen voor 14 uur besteld, de volgende dag in huis
In de Waitman speelt een gewaagd spel, langs de randen van het bewustzijn, dat zal uitmonden in een tragische, maar ook wonderlijke ontknoping. ...Meer informatie

Productomschrijving

  • Artikelnummer:9789078905714
  • Levertijd:Op werkdagen voor 14 uur besteld, de volgende dag in huis
‘In de Waitman’ pronkt er op het wapen van een oud huis: Warmoesstraat 85, het decor waarin een jongeman een onafwendbaar noodlot tegemoet dreigt te gaan.
Aan de vooravond van de Duitse hereniging wordt de lezer meegenomen door een wereld van ontheemde figuren, een schaduwrijke verleidster en een labyrint van mystiek.

In krachtig proza vangt Roelof Broekman het geestelijk drijfzand van zijn hoofdpersoon. Steeds meer toont de tijd zich onbetrouwbaar, het toeval krankzinnig en de liefde onberekenbaar.
In de Waitman speelt een gewaagd spel, langs de randen van het bewustzijn, dat zal uitmonden in een tragische, maar ook wonderlijke ontknoping.

Over de auteur
Roelof Broekman (Amsterdam, 1967) publiceerde poëzie in ‘Deus ex Machina’ en ‘Kunsttijdschrift Vlaanderen’, gevolgd door de dichtbundel ‘Azotum’. Als componist werkte hij o.a. voor de VPRO. Broekman maakt tevens videokunst waarin hij woord, beeld en compositie met elkaar vermengt. ‘In de Waitman’ is zijn romandebuut.

ISBN 9789078905714
272 pagina's
Nederlands
Softcover

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen