Hopeloos & Machteloos - Lieve Neve

1720182/MK/GLL
€16,35
  • Levertijd:3 a 4 werkdagen
Hopelijk kan dit boek ook iets betekenen voor mensen die zich in dezelfde situatie bevinden, namelijk een kind verliezen en alle problemen die daaruit voortvloeien. ...Meer informatie

Product omschrijving

  • Artikelnummer:1720182/MK/GLL
  • Levertijd:3 a 4 werkdagen

Lieve Neve verloor haar zoon in december 2011 aan een zwaar werkongeval.
De emotie en verdriet die dat met zich meebracht beschrijft ze in dit boek.

Dit boek wil duidelijk maken dat men in elke omstandigheid elkaar zou kunnen steunen en helpen, maar dat men door intens verdriet soms niet helder kan denken en dat dit frustraties en woede met zich meebrengt.

Hopelijk kan dit boek ook iets betekenen voor mensen die zich in dezelfde situatie bevinden, namelijk een kind verliezen en alle problemen die daaruit voortvloeien zoals verdriet, verwerking, nieuw samengesteld gezin, bezoekrecht, woede, frustraties, verwarring en misverstanden.

Haar grootste motiviatie om dit boek te schrijven was dat haar kleinzoon Pieter een blijvende herinnering mocht hebben aan zijn overleden ouders.

Lieve Neve

ISBN: 9789082639612
Nurcode: 402
Uitgeverij: Lieve Neve

Specificaties

  • Uitgever:onafhankelijke auteur

Reviews

Andre Delande
Andre Delande Geplaatst op March 5, 2017 12:34

Dit boek wil duidelijk maken dat men in elke omstandigheid elkaar zou kunnen steunen en helpen ,maar dat men door intens verdriet soms niet helder kan denken en dat dit frustraties en woede met zich meebrengt . Het is een aanrader om het te lezen <3 André Delande <3

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen