Het Huwelijk Is Simpel - Ahmed Chaleh

Het Huwelijk Is Simpel - Ahmed Chaleh

€20,45
  • Levertijd:3 a 4 werkdagen
In een tijd waar scheiden aan de orde van de dag is, geeft dit boek vanuit mannelijk perspectief een verfrissende kijk op het huwelijk. Hoe houd je die waardevolle verbintenis met een glimlach in ere. ...Meer informatie

Productomschrijving

  • Levertijd:3 a 4 werkdagen

In een tijd waar scheiden aan de orde van de dag is, geeft dit boek een verfrissende kijk op het huwelijk. Hoe houd je die waardevolle verbintenis met een glimlach in ere. 

Ahmed Chaleh gelooft dat een huwelijk een verloren wonder is wat ontdekt moet worden. Waarom zijn sommige mensen gelukkig in het huwelijk terwijl anderen er veel moeite mee hebben? Waarom zijn er zoveel scheidingen waarvan kinderen de grootste dupe zijn? Hoe kunnen we dit bestrijden? 

Het huwelijk is een onderdeel van het leven. Een merkwaardige verbondenheid wat generaties voortbrengt. Het is een onderwerp waarvan de één vlinders in zijn buik krijgt terwijl een ander bij de gedachte alleen al misselijk wordt.

In dit boek legt Ahmed uit hoe je goed voorbereid het huwelijksbootje kunt instappen, hoe je de verschillen tussen jou en jouw partner kunt omzetten in succes, hoe je de vlam in jouw huwelijk voor eeuwig kunt laten branden en hoe jij deze uitdaging kunt winnen. 

ISBN 9789491197710

274 pagina’s

Nederlands

Softcover

Reviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen