Het Binnenstebuiten kookboek

9789048837113
€29,99
  • Levertijd:3 a 4 werkdagen
De pure ingrediënten van Ramon, de wereldlijke recepten van Sharon en de inspirerende verhalen van Alain Caron maken dit een bijzonder kook boek met ruim 70 gerechten. ...Meer informatie

Product omschrijving

  • Artikelnummer:9789048837113
  • Levertijd:3 a 4 werkdagen

Dagelijks inspiratie voor een betaalbare, snelle en gezonde maaltijd

In het KRO-NCRV programma BinnensteBuiten wordt de kijker dagelijks, op TV én online, getrakteerd op een gepassioneerde en duurzame dosis huis en interieur, tuin en natuur en eten en drinken. Het programma kent een keur aan experts. Zo gaan culinair expert Alain Caron en chef-kok Leon Mazairac het land in op zoek naar bijzondere en duurzame culinaire initiatieven terwijl hun collega-chef-koks Sharon de Miranda en Ramon Brugman twee keer per week in een keukenstudio een laagdrempelig, en betaalbaar of snel gerecht bereiden.

Net als in het populaire tv-programma bundelen de chef-koks ook voor dit kookboek hun krachten en schotelen de ze je lekkerste recepten voor. Geïnspireerd door haar kleurrijke achtergrond maakt Sharon gerechten uit alle windstreken. Ramon kookt met pure ingrediënten uit het seizoen. Sommelier Milton Verseput deelt bijzondere dranken en chef-kok Leon zorgt voor daarbij passende gerechten. Het BinnensteBuiten Kookboek bevat ruim 70 oude én nieuwe gerechten, aangevuld met inspirerende achtergrondverhalen van Alain Caron.

auteurs:
Alain Caron
Ramon Brugman
Sharon de Miranda
Leon MazairacISBN 9789048837113
Nederlands
Hardcover
Uitgeverij Overamstel

Reviews

Anne
Anne Geplaatst op May 15, 2017 14:36

Toen ik op tv zag dat er weer een kookprogramma zou komen dacht ik: 'gaan we weer' 'is er niks anders meer'. Maar toch werd ik geboeid omdat er eindelijk eens rekening werd gehouden met mensen die niet heel veel te besteden hebben. En als je tijdens het kijken ook elke keer weer trek krijgt leek het me tijd om dit boek aan te schaffen. Vanavond begin ik met de eerste maaltijd!

4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen