Hallo lieverd - Kim van Schie

9789078905004POD
€10,00
  • Levertijd:3 a 4 werkdagen
Over een heftige adoptieprocedure in Nigeria. ...Meer informatie

Productomschrijving

  • Artikelnummer:9789078905004POD
  • Levertijd:3 a 4 werkdagen

‘Hallo lieverd’ is een spannend, vertederend en waargebeurd verhaal over hoe een jonge vrouw zich staande probeert te houden tijdens een heftige adoptieprocedure in Nigeria.

Overvallen door angst, corruptie en ziekte probeert ze met een dosis humor het plotselinge moederschap het hoofd te bieden. Daarbij leert ze waardevolle levenslessen over het loslaten van perfectie en controle.

Dankzij volledige openheid van de auteur over de strijd met zichzelf is dit verhaal een inspiratie voor anderen, ook buiten de wereld van adoptie en moederschap. Kwetsbaar, rauw en eerlijk.

Over de auteur
Kim van Schie is journalist en een enthousiaste, gedreven en creatieve verhalenverteller. Als kind kroop ze daarvoor het liefst achter een ouderwetsche typemachine. Later gebruikte ze vooral de microfoon en camera om verhalen op te tekenen als journalist. Inmiddels is ze eigenaar van haar eigen bedrijf Storyline Media en heeft ze ook de pen weer opgepakt. Als tekstschrijver en maker van online video’s vertelt ze nu ook de verhalen van allerlei organisaties en bedrijven. Maar haar eerste boek gaat over haar eigen persoonlijke verhaal: de adoptie van haar dochter Pauline.

 

ISBN 9789078905004
172 pagina's
Nederlands
Softcover
Uitgeverij: Brainbooks / Uitgeverij de Brouwerij

Reviews

S
S Geplaatst op April 10, 2017 11:56

Wat een liefde straalt dit boek uit! En als adoptie ouder geeft dit boek mij zo veel herkenning!

De lange weg naar het moment dat je eindelijk je kindje mag vast houden, de reactie van je kindje, de mooie maar ook de zware kanten van het verhaal wordt in dit boek prachtig verwerkt.Er zit zo veel gevoel en liefde in dit boek dat dit absoluut een aanrader is! Of je nu adoptie ouder bent, wilt worden of gewoon nieuwsgierig bent naar hoe dat is, lees het boek maar eens..

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen