Groot worden zonder groeien - Ric Hofmans

€11,00
  • Levertijd:Op werkdagen voor 14 uur besteld, de volgende dag in huis
Dit manifest is geschreven vanuit het besef dat de cycli van innoveren en productontwikkeling steeds korter worden waardoor de druk op eigen vermogen en de organisatie groter wordt met daarbij veel risico’s. ...Meer informatie

Productomschrijving

  • Levertijd:Op werkdagen voor 14 uur besteld, de volgende dag in huis

Groot worden zonder groeien is een oproep aan bedrijven meer vanuit de mogelijkheden van samenwerken en kennisdelen te concurreren dan vanuit de traditionele concurrentie modellen zoals kosten of differentiatie.

Dit manifest is geschreven vanuit het besef dat de cycli van innoveren en productontwikkeling steeds korter worden waardoor de druk op eigen vermogen en de organisatie groter wordt met daarbij veel risico’s.

Het manifest breekt een lans voor een strategie die zich richt op het zoeken van partners die complementair aan de eigen organisatie zijn. Deze strategie staat of valt met de bereidheid kennis te willen delen zodat partners sneller kunnen innoveren.  Bedrijven moeten het bezitten van kennis daarom vervangen door het delen van kennis. Daarvoor zullen zij op een andere manier naar hun organisatie en systemen moeten kijken.

 

Ric Hofmans (1961) is ondernemer en directeur van het mediabedrijf Wedding Nederland (Harderwijk)

Uitgever: Apples & Oranges 
Aantal: 72 pagina's
ISBN: 9789491197789

Reviews

arno.sprengers@knowledgesharingcentre.com
[email protected] Geplaatst op September 26, 2021 14:29

Dit boekje is in samenwerking met het Knowledge Sharing Centre (KSC) initiatief in 2017 tot stand gekomen. Nu inmiddels vier jaar verder begint het steeds zichtbaarder te worden dat de inhoud van dit boekje weldegelijk de waarheid in zich heeft. Bedrijven zullen moeten gaan beseffen dat kennis de toekomst gaat zijn. Meer weten ga dan naar www.knowledgesharingcentre.com.

Rene
Rene Geplaatst op April 12, 2021 21:30

Goed verhaal.

5 sterren op basis van 2 beoordelingen Je beoordeling toevoegen