Geen excuses meer! - Laurence Verwee

9789491233173
€19,95
  • Levertijd:3 a 4 werkdagen
Hoe word je een succesrijk auteur? Laurence legt het uit in 7 stappen. ...Meer informatie

Product omschrijving

  • Artikelnummer:9789491233173
  • Levertijd:3 a 4 werkdagen
Na meer dan dertig jaar in zowel de uitgevers-, media- als communicatiesector te hebben gewerkt, en vaak tegelijkertijd, zette auteur Laurence Verwee de stap om een eigen boek te schrijven.

De stap van uitgever en schrijfcoach naar auteur lijkt logisch maar is het absoluut niet. Dat heeft ze bij het schrijven van dit boek maar al te goed ervaren.
Niet alleen haar jarenlange ervaring kwam naar boven, maar ook haar vele struggles en angsten. Dit boek schrijven bood haar de kans om haar vele excuses onder de loep te leggen en haar angsten onder ogen te zien.
Ook leerde ze alles op een rij te zetten, zodat ze jou en haar klanten nog beter kan begrijpen en ondersteunen.

Alle coaches, trainers en ondernemers leiden een uiterst druk leven, natuurlijk gaan hun kinderen en klanten altijd voor, natuurlijk zijn er al veel boeken op de markt over hun topic, en natuurlijk is een boek schrijven hun vak niet.
Toch zijn er heel wat redenen om hun boek wél op de markt te brengen. Diep vanbinnen weten ze dat zelf ook, anders zou die jaarlijks uitgestelde droom hen niet telkens blijven plagen.
Zou het kunnen dat hun boek er maar niet komt omdat ze niet doorheen de excuus-fase breken? En wat om onder begeleiding 7 stappen te zetten waardoor ze zowel hun excuses onder ogen ziet als aan de slag gaan om eindelijk werk te maken van hun boek? Als ze deze stappen volgen en ligt op het einde van dit boek hun boek op tafel in een ruwe versie. Ik laat hen ook zien hoe ze hun boek kunnen promoten, en hoe ze het minstens drie jaar lang levendig kunt houden na de publicatie. Dit boek bundelt al haar ervaring als uitgever en schrijfcoach, zodat jij, als lezer over dit leerproces geen dertig jaar hoeft te doen.

ISBN 9789491233173
144 pagina's
Nederlands
Softcover
Uitgever: Agoria / YIN Books

Reviews

Henry
Henry Geplaatst op April 10, 2017 11:50

Ik heb dit boek cadeau gedaan aan mijn vrouw. Mijn vrouw is zzp'er en wilde al een lange tijd een boek schrijven maar liep op bepaalde punten een beetje vast. Met dit boek hoop ik dat zij haar werk kan uitwerken in een boek.Dus ondanks dat ik niet kan beoordelen of het boek zelf goed is, beoordeel ik op de levertijd en de reactie van mijn vrouw ;) (die overigens al van dit boek gehoord/gelezen had online)

Anne van den Brink
Anne van den Brink Geplaatst op March 6, 2017 14:24

Een interessant boek voor schrijvers! Het heeft mij goed op weg geholpen om te schrijven (Het is nog niet af maar het helpt mij zeker op mijn nog lange weg voor mij)

5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen Uw review toevoegen