Gedragen door de Alkracht - Loes van Loon

9789075636826
€19,90
  • Levertijd:3 a 4 werkdagen
De boodschap die een medium mag geven aan een hulpzoeker kan alleen zuiver bij de mens aankomen als het medium volledig bereid is om daarbij het eigen ego opzij te zetten. ...Meer informatie

Product omschrijving

  • Artikelnummer:9789075636826
  • Levertijd:3 a 4 werkdagen
Dit is het achtste boek van Loes van Loon en haar gids Hebenes.
De cyclus van boeken van de gids Hebenes en zijn medium is hiermee voltooid. In de reeks die in de loop van 15 jaar is ontstaan, wordt op speelse wijze een beeld gegeven van de ontwikkelingsgang van de ziel en de uitwerking van thema's die kunnen leiden naar Vervolmaking. Het centrale thema van dit achtste boek is de relatie tussen het op aarde levende medium en de wereld van de gids die vanuit een groter overzicht leeft in het onzichtbare deel van onze dimensie.

Dit boek wil ook laten zien vanuit welk liefdevol perspectief en eeuwenlange samenwerking met de ziel van het medium, de ideale samenwerking tot stand kan komen. De boodschap die een medium mag geven aan een hulpzoeker, komt vanuit een perspectief waar een "totaalbeeld" bestaat, maar die boodschap kan alleen zuiver bij de mens aankomen als het medium volledig bereid is om daarbij het eigen ego opzij te zetten. Als Loes vraagt: "Heeb, hoe moet ik de Alkracht noemen?" zal Hebenes antwoorden: "Het liefdeslicht, de oorsprong van ons bestaan, verandert niet door de naam die jij wilt geven. De Alkracht is compleet. Hem-haar-het, in Eén!"

ISBN 9789075636826
436 pagina's
Nederlands
Uitgeverij: Bet-Huen Books

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen