Flexdenken - Astrid Willems

9789491757082
€25,00
  • Levertijd:3 a 4 werkdagen
ACTIE- Koop dit boek en krijg er 1 gratis. Leuk om aan iemand cadeau te doen!
Overleven in een best ingewikkelde en gegarandeerd onzekere wereld. ...Meer informatie

Product omschrijving

  • Artikelnummer:9789491757082
  • Levertijd:3 a 4 werkdagen

ACTIE
Tijdelijk ontvangt je bij dit boek een gratis extra exemplaar, leuk om cadeau te doen tijdens de feestdagen of erna voor iemand die het misschien wel kan gebruiken voor de uitvoering van zijn of haar goede voornemen!

Flexdenken is een vrolijke overlevingsgids die je helpt om vrij en ontspannen te handelen in een ingewikkelde, onvoorspelbare en gegarandeerd onzekere wereld. Onmisbaar voor ons allemaal.

Heb je ook wel eens het gevoel dat je gebrek hebt aan overzicht? Voel je je onzeker over de toekomst? Goed zo! Houd dat vast … Je bent klaar voor Flexdenken.

Want zekerheden verdwijnen. Technologische ontwikkelen gaan razendsnel. De vaste baan blijkt wankel. Het pensioen verdampt. Robots are taking over. Of toch niet? Het enige dat zeker is, is dat alles onzeker is. En dat is ok! Het boek Flexdenken van trainer en filosoof Astrid Willems geeft je mentaal overlevingsgereedschap om de onzekerheid te omarmen en tot je vriend te maken. Er zelfs van te profiteren …

Inspirerende flexdenkers zoals Martijn Aslander helpen je in dit boek aan je survival skills, waaronder Wankelen, Prototyperen en Getting Things Doorgeschoven (GTD). Het resultaat: vrij, succesvol en ontspannen handelen in een ingewikkelde, onvoorspelbare en gegarandeerd onzekere wereld!


ISBN 9789491757082
192 pagina's
in kleur met illustraties
Nederlands
Uitgever: BigBusinessPublishers

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen