Evi Dyslexie - Ditte van Dijk

9789402216844
€15,45
  • Levertijd:1 a 2 werkdagen
Volg de avonturen van het stoere meisje Evi. Ook geschikt voor kids met dyslexie door het speciale lettertype! ...Meer informatie

Product omschrijving

  • Artikelnummer:9789402216844
  • Levertijd:1 a 2 werkdagen

Evi is een stoer meisje. In elk hoofdstuk beleeft ze een nieuw avontuur zoals vissen met paps, spelen met hond Bengo en het verjaardagspartijtje. Haar kinderwereld is nog klein en overzichtelijk.
Evi Dyslexie is een boek dat zeer geschikt is om voor te lezen, maar ook voor jonge lezers om zelf te lezen. Een speciaal gebruikte lettertype helpt kinderen met dyslexie om dit boek te kunnen lezen. De illustraties geven een extra beeldend ingrediënt aan het boek.

Over de auteur
"Ik ben geboren in Amersfoort in 1950. Na de Akademie voor Beeldende Vorming heb ik veel met kinderen gewerkt: in een zorginstelling, en speciaal onderwijs. Schilderen, schrijven, varen en muziek maken zijn mijn drijfveren. Na vele omzwervingen woon ik uiteindelijk met mijn partner in Reeuwijk. Ik heb nog steeds een avontuurlijk leven met vele reizen per boot. Onderweg worden er altijd tekeningen en schilderingen gemaakt en verhalen geboren. Een kinderboek was al langer het idee en dit heeft nu eindelijk vorm gekregen."

ISBN 9789402216844
94 pagina's
Nederlands
Met illustraties in kleur
Softcover

Reviews

Amber
Amber Geplaatst op February 1, 2017 11:55

Wat fijn dat er wat meer boeken zijn voor kinderen met dyslexie. Mijn dochter vind dit boekje geweldig en ik laat haar aan mij voorlezen. Ik merk dat ze hierdoor verbetering krijgt. Prijs is prima, Leuke avonturen, leuk voor kinderen met en zonder dyslexie.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen