Een opgeruimd hoofd in 7 stappen - Jolanda Meijer

9789491757327
€18,95
  • Levertijd:3 a 4 werkdagen
Een opgeruimd hoofd in 7 stappen en ervaar meer rust en energie. ...Meer informatie

Product omschrijving

  • Artikelnummer:9789491757327
  • Levertijd:3 a 4 werkdagen
Heb jij ook zo veel aan je hoofd?
Heb je het gevoel dat je geleefd wordt in plaats van dat je leeft?
Dan loop je de kans dat het elastiek knapt. Tenzij je gaat opruimen.

Dit praktische boek helpt je om in 7 overzichtelijke stappen je hoofd op te ruimen. Je ontdekt wat jou in de weg zit, hoe je weer op adem komt en ruimte voor jezelf verovert.
Een opgeruimd hoofd is als een opgeruimd huis. Je krijgt rust en overzicht door afscheid te nemen van gedachten en gevoelens die jou niet langer helpen, je sorteert wat je wilt bewaren en geeft alles een plek.
De oefeningen en tips nodigen uit om zelf meteen aan de slag te gaan. Je leert om je niet langer te laten leiden door plichtsbesef en schuldgevoel maar om keuzes te maken op basis van je eigen verlangens.

Over de auteur
Jolanda Meijer (ex-KLM) is een expert in ruimte winnen en overzicht creëren. In haar praktijk De Ruimtewinner Coaching & Training begeleidt ze mensen die door allerlei oorzaken uit balans zijn geraakt om weer rust en ruimte in hun leven te ervaren. Zij geeft tevens bedrijfstrainingen die gericht zijn op stressreductie en verbetering van persoonlijke effectiviteit.

ISBN 9789491757327
132 pagina's
Paperback
Nederlands
Uitgever: BigBusinessPublishers

Reviews

Janneke
Janneke Geplaatst op January 2, 2017 16:18

Gevoelsmatig had ik natuurlijk helemaal geen tijd om te boek te lezen, want druk, druk, druk, druk! Maar ik werd door een skiblessure gedwongen om 2 weken op mijn kont te zitten en besloot toen dat dit boek maar eens uit de boekenkast moest verschijnen.

De herkenning was af en toe groot en het boek heeft me absoluut meer ruimte, lucht en structuur gegeven.

4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen