Een andere kijk op jouw gezondheid - Patricia Fassaert

€26,50
  • Levertijd:1 a 2 werkdagen
Met dit boek hoopt Patricia nog heel wat mensen te kunnen helpen bij het vinden van alternatieve remedies voor hun klachten. De beschreven succesverhalen bieden daar meer verwachting op dan hoop alleen. ...Meer informatie

Product omschrijving

  • Levertijd:1 a 2 werkdagen

Patricia Fassaert is van jongs af aan geïnteresseerd in alternatieve geneeswijzen. Haar achttien jaar ervaring als A verpleegkundige, ziet zij als een verrijking voor haar huidige werkzaamheden als mesoloog. Zij herkent hierdoor snel klachten van patiënten die zij als mesoloog kan behandelen, al dan niet i.c.m. behandeling van reguliere artsen en specialisten, met als doel optimale genezing en herstel voor de patiënt. Helaas is haar ervaring dat artsen het vaak niet op prijs stellen dat patiënten zich mede laten behandelen door alternatieve geneeswijzen zoals mesologie. Vanuit het belang van de patiënt heeft zij zich altijd afgevraagd waarom men zich niet meer concentreert op de mogelijkheden van verbinding van beide geneeswijzen. Zij is van mening dat je niet zonder het een kunt, maar ook niet zonder het ander.

Met dit boek hoopt zij nog heel wat mensen te kunnen helpen bij het vinden van alternatieve remedies voor hun klachten. De beschreven succesverhalen bieden daar meer verwachting op dan hoop alleen.

Tevens wil zij met dit boek een breder perspectief ontwikkelen op gezondheid en ziekte en de oude overtuigingen in de huidige traditionele gezondheidszorg doorbreken. Zodat er ruimte kan ontstaan voor een bredere kijk en samenwerking, door artsen en alternatieve genezers, vanuit het respect en het belang van de patiënt.

Specificaties

  • Uitgeverij:Apples & Oranges

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen