Een andere kijk op jouw gezondheid - Patricia Fassaert

€26,50
  • Levertijd:1 a 2 werkdagen
Met dit boek hoopt Patricia nog heel wat mensen te kunnen helpen bij het vinden van alternatieve remedies voor hun klachten. De beschreven succesverhalen bieden daar meer verwachting op dan hoop alleen. ...Meer informatie

Product omschrijving

  • Levertijd:1 a 2 werkdagen

Patricia Fassaert is van jongs af aan geïnteresseerd in alternatieve geneeswijzen. Haar achttien jaar ervaring als A verpleegkundige, ziet zij als een verrijking voor haar huidige werkzaamheden als mesoloog. Zij herkent hierdoor snel klachten van patiënten die zij als mesoloog kan behandelen, al dan niet i.c.m. behandeling van reguliere artsen en specialisten, met als doel optimale genezing en herstel voor de patiënt. Helaas is haar ervaring dat artsen het vaak niet op prijs stellen dat patiënten zich mede laten behandelen door alternatieve geneeswijzen zoals mesologie. Vanuit het belang van de patiënt heeft zij zich altijd afgevraagd waarom men zich niet meer concentreert op de mogelijkheden van verbinding van beide geneeswijzen. Zij is van mening dat je niet zonder het een kunt, maar ook niet zonder het ander.

Met dit boek hoopt zij nog heel wat mensen te kunnen helpen bij het vinden van alternatieve remedies voor hun klachten. De beschreven succesverhalen bieden daar meer verwachting op dan hoop alleen.

Tevens wil zij met dit boek een breder perspectief ontwikkelen op gezondheid en ziekte en de oude overtuigingen in de huidige traditionele gezondheidszorg doorbreken. Zodat er ruimte kan ontstaan voor een bredere kijk en samenwerking, door artsen en alternatieve genezers, vanuit het respect en het belang van de patiënt.

Specificaties

  • Uitgeverij:Apples & Oranges

Reviews

Ineke
Ineke Geplaatst op December 1, 2017 11:52

Dit boek geeft een reëel beeld over de kloof die er is tussen de reguliere - en alternatieve geneeskunde.

De beschreven praktijk gevallen spreken voor zich.

Mevrouw uit Roosendaal
Mevrouw uit Roosendaal Geplaatst op November 29, 2017 09:18

Een boek wat je gemakkelijk vast pakt en leest.

De verhalen die erin geschreven staan geven herkenning.

Het inspireerde mij in mijn zoektocht en welke mogelijkheden er zijn.Mevrouw uit Roosendaal

Helma Oerlemans
Helma Oerlemans Geplaatst op November 26, 2017 12:16

Een geweldig leuk en interessant boek het nodigt uit om verder te lezen en dat jij voor zoveel mensen een reddende engel bent waar de dokters het wel geloven. Ik hoop dat je droom ooit uit gaat komen samen werken Gr Helma Oerlemans, Kruisland. nov 2017.

Karin Leger
Karin Leger Geplaatst op November 26, 2017 12:15

Het boek 'Een andere kijk op jouw gezondheid' biedt hoop aan mensen die uitgedokterd zijn en is heel leerzaam voor mensen die willen voorkomen dat ze uitgedokterd raken. Daarnaast is dit boek hopelijk een eyeopener voor medici die de beperkingen van wat zij in hun reguliere opleiding geleerd hebben inzien. Het zou geweldig zijn als de droom van Patricia: een samenwerking tussen reguliere en alternatieve benaderingen van gezondheid werkelijkheid zou worden. Je wilt toch het allerbeste voor je eigen gezondheid. Daar past een bredere kijk dan alleen de reguliere bij. Ik verwacht dat een samenwerkingsverband ook de kosten van de gezondheidszorg zal drukken.

Door Patricia's werkervaring als verpleegkundige A en haar werkervaring als mesoloog weet zij heel goed waar zij het over heeft: een combinatie van het goede van twee werelden. Ik hoop dat haar droom spoedig werkelijkheid zal worden!

Karin Leger, Etten Leur. nov 2017

4.75 sterren gebaseerd op 4 beoordelingen Uw review toevoegen