Desnoods met harde hand - John Toxopeus

9789078905646
€10,00
  • Levertijd:Op werkdagen voor 14 uur besteld, de volgende dag in huis
De beklemmende, soms bizarre verhalen in deze bundel gaan over mensen die in hun relatie zitten opgesloten met ogenschijnlijk alledaagse problemen: seks, werk, ruzies en opvoeding. ...Meer informatie

Productomschrijving

  • Artikelnummer:9789078905646
  • Levertijd:Op werkdagen voor 14 uur besteld, de volgende dag in huis

Een boer verorbert het schilderij waarop zijn geliefde staat afgebeeld; een vrouw neemt wraak op een priester met aambeien; een man brengt de hond van zijn vriendin tot razernij…

De beklemmende, soms bizarre verhalen in deze bundel gaan over mensen die in hun relatie zitten opgesloten met ogenschijnlijk alledaagse problemen: seks, werk, ruzies en opvoeding. Maar de personages hebben dit gemeen: ze zijn geknakt en gebarsten; staan op het punt in scherven te vallen. Wat er precies gebeurt is echter ondergeschikt aan waarom het gebeurt en vaak volgt een verrassende ontknoping.

John Toxopeus (1946) studeerde psychologie en was lange tijd werkzaam als vakbondsbestuurder. Hij publiceerde onder andere in De Brakke Hond, Parmentier, Passionate Magazine en Tirade.

Over de auteur
John Toxopeus (Utrecht, 1946) studeerde arbeids- en organisatiepsychologie en was werkzaam als vakbondsbestuurder. Na zijn pensionering in 2002 begon hij met het schrijven van korte verhalen en publiceerde in Nederlandse en Vlaamse literaire tijdschriften waaronder De Brakke HondDe Tweede RondeExtazeKortVerhaalParmentierPassionate Magazine en Tirade en won een aantal schrijfwedstrijden.


ISBN 9789078905646
Nederlands
160 pagina's
Softcover
Uitgeverij: De Brouwerij / BrainbooksReviews

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen