Dertig dates cadeau - Noor Spanjer

9789038801353
€17,50
  • Levertijd:3 a 4 werkdagen
Noor kreeg dertig dates voor haar verjaardag en schreef er een boek over. ...Meer informatie

Product omschrijving

  • Artikelnummer:9789038801353
  • Levertijd:3 a 4 werkdagen

Noor gelooft niet in ware liefde - of in ieder geval niet in het romantische ideaalbeeld van één uitverkorene die een leven lang meegaat. Als ze vlak voor haar dertigste weer single wordt, besluit ze haar liefdesleven in eigen hand te nemen: voor haar verjaardag vraagt ze geen cadeautjes maar dates, 30 dates.

Dertig dates cadeau is het verhaal van deze cadeautjes en de ervaringen die eruit volgen. Daarbij rijzen de nodige vragen - praktisch en minder praktisch. Waarom moet je bijvoorbeeld niet te veel weten van een date en wat is er mis met daten op een dinsdag? Maar ook: hoe stuurbaar is de liefde? En hoe erg is het om alleen te zijn? Waarom ziet de omgeving vrouwen het liefst zo snel mogelijk aan de man raken, en hoe lang kun je single-zijn zelf leuk blijven vinden als iedereen om je heen blijkt te kiezen voor een traditioneel, monogaam bestaan? Dertig dates cadeau is niet alleen een eerlijk meekijkverslag van een serie blinddates, maar ook een zoektocht naar de mogelijkheden én de moeilijkheden van een ongebonden bestaan.

Over de auteur
Noor Spanjer (1982) studeerde Journalistiek in Utrecht en Mediawetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Ze schreef lange tijd columns voor het literaire online tijdschrift hard//hoofd, deed research voor documentairemaker Sunny Bergman en werkt sinds 2013 als schrijver en eindredacteur bij VICE. Hoe zijzelf en de mensen om haar heen met liefde, seks, relaties en familiebanden omgaan, is waar zij graag over schrijft, en daarin gaat ze op zoek naar nieuwe vormen en onontgonnen terreinen. In haar debuut Dertig dates cadeau (2016) belicht Noor niet alleen de liefde,maar ook de mogelijkheden én de moeilijkheden van een ongebonden bestaan.

ISBN 9789038801353
200 pagina's
Nederlands
Softcover
uitgever: Singel Uitgeverijen

Reviews

Rachel
Rachel Geplaatst op February 8, 2017 16:26

Hi-la-risch! 30 dates vragen voor je verjaardag. leuk en grappig boek. Ik doe hem cadeau aan mijn 'eeuwenlange' single vriendinnetje.

4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen