De gluut - Pauline Kalkhove

9789491525483
€34,00
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Levertijd:3 a 4 werkdagen
In dit boek vind je zeventig fantastische, smaakvolle recepten, maar dan zonder gluten, lactose en suiker! ...Meer informatie

Product omschrijving

  • Artikelnummer:9789491525483
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Levertijd:3 a 4 werkdagen

BOURGONDISCH ETEN ZONDER GLUTEN, LACTOSE & SUIKER
70 recepten variërend van simpel tot uitdagend
Ook inspirerend voor wie nooit glutenvrij eet

Dit is een boek voor alle mensen die houden van lekker eten. Veel recepten zijn niet alleen glutenvrij, maar ook lactose-, koemelk, suiker- en e-nummersvrij. Er zijn recepten die héél simpel zijn en recepten met ingrediënten waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Zó lekker dat je je vingers erbij opeet. En ook als je nooit glutenvrij eet, is het leuk om ze eens te proberen. Je zult zien dat glutenvrij eten niet zo zwaar op de maag ligt en dat je, door minder suiker te gebruiken, ook minder last hebt van een after-dinner-dip en je super energiek voelt! Tarwe, suiker en lactose worden in de voedselindustrie vaak gebruikt als goedkoop opvulmiddel. Zonder dat je het weet, krijg je er dus veel meer van binnen dan je beseft. Kortom, het kan voor niemand kwaad om iets minder gluten, lactose en suiker te eten.

Veel mensen denken dat gluten-, lactose- en suikervrij koken moeilijk is. Maar als je de kant-en-klare spullen uit de supermarkt laat staan, geen gewone bouillon meer gebruikt en met veel groenten en andere soorten meel gaat bakken, blijk je heerlijk te kunnen koken.

Over de auteur
De Gluut is de bijnaam van auteur Pauline Kalkhove. Met een glutenintolerantie en een gezin van zes waarbij bijna iedereen ergens allergisch voor is, levert boodschappen doen en uiteten vaak komische maar ook ingewikkelde taferelen op. Want behalve voor gluten, zijn er ook mensen in ons gezin allergisch voor lactose, geraffineerde suiker en gist. Dat neemt niet weg dat wij allemaal houden van leven als een Bourgondiër en wij het leuk vinden als iedereen kan aanschuiven.

ISBN 9789491525483
Hardback
192 pagina's
in kleur
Uitgeverij Komma

Reviews

Mariel
Mariel Geplaatst op January 2, 2017 16:16

Werkelijk prachtig boek vol heerlijke recepten zonder gluten en vaak ook zonder suiker of lactose en als je het mensen niet vertelt hebben ze het vaak niet door!

Sommige recepten zijn best wat werk, dus voor beginnende of ongeduldige koks is dit misschien niet het beste boek, al staan er ook recepten in die mijn dochter (11 jaar) prima kan maken.

4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen Uw review toevoegen